Hafslund Nett Sommerjobber

Vil du bidra med din tankekraft til å sikre strømforsyningen til 1,5 millioner mennesker?

Ønsker du innblikk i hvordan det er å jobbe i et selskap som har en ledende rolle i det grønne skiftet og elektrifiseringen i samfunnet? Hafslund Nett søker nå studenter til en rekke sommerjobber.

Sommerjobb i Hafslund Nett er en unik mulighet til å få relevant arbeidserfaring og et innblikk i hvem vi er som arbeidsgiver. Våre kunder skal kunne ta sikker strømforsyning som en selvfølge, og vi er stolte av å ha en leveringssikkerhet på 99,99 prosent. I sommer kan du være en av de som bidrar til å sikre at 1,5 millioner mennesker til enhver tid har strøm i kontakten. Vi ser etter deg som vil bruke din arbeidskraft og tankekraft til å løse spennende og viktige oppgaver i Hafslund Nett.  

At du får en lærerik og spennende sommer er selvfølgelig, men langt fra tilfeldig.  

Sjekk ut og søk på en eller flere av våre sommerjobber på www.hafslundnett.no/jobb