Lyse – Sommerjobb 2020

Skal du starte ditt siste år på bachelor eller har påbegynt en mastergrad, og er nysgjerrig på en karriere i Lyse? 

Lyse AS

Lysekonsernet inviterer studenter innenfor relevante studieretninger som er ferdige med 3. eller 4. året med i et sommerprosjekt.

Selve oppgaven vil bli definert i løpet av våren 2020, men den vil ha relevans innenfor forretningsområdet energi i Lyse. Herunder ligger bl.a. fornybar energi som vannkraft, solenergi,  fjernvarme, kjøling, biogass, energisystemer, energisparing. Tema kan spenne fra strategi til teknologi.

Gjennom sommeren vil du få jobbe i et tverrfaglig team med konkrete prosjekter innen f.eks strategi, forretningsutvikling, utredning eller analyse.

Vi ser for oss team på 4-5 studenter fra studieretninger som fornybar energi, energi og miljø, elkraft, vassdragsteknikk, energi, miljø og samfunn, økonomi, ind. øk., samfunnsøkonomi, finans og analyse.

Kvalifikasjoner
  • Du må være ferdig med 3. eller 4. året sommeren 2020
  • Du må ha interesse for fornybar energi
  • Du må like å jobbe tverrfaglig
  • Du må ha gode formuleringsevner muntlig og skriftlig på norsk
Personlige egenskaper
  • Gode samarbeidsegenskaper
  • Proaktiv
  • Analytisk
Vil du bli med på laget vårt i sommer? Vi kan love deg en spennende sommer.

Varighet ca 15. juni – 7. august. I juli kan det avvikles 2 uker ferie etter avtale.

Vi planlegger for at sommerstudentene våre skal få mulighet til å besøke et eller flere av anleggene våre i løpet av sommeren.

Det å delta i sommerjobbprosjektet vil kunne gi deg verdifull erfaring i forhold til Lyse sitt Graduateprogram som har søknadsfrist i november 2020.

I søknaden er det viktig at du sier noe om hvorfor nettopp du er den kandidaten vi bør satse på i sommer. Legg ved karakterutskrift. Søknader fra kandidater som ikke har lagt ved karakterutskrift og kandidater som ikke kan jobbe i hele perioden vil ikke bli behandlet.

Kandidater ansettes fortløpende.

SØK HER

Lyse leverer fornybar energi og fiberbredbånd som begge er viktige byggesteiner i det klimavennlige og velfungerende samfunnet vi jobber for. Konsernet eier strømnett-selskapet som bidrar i realiseringen av det elektrifiserte samfunnet og forsyner 140 000 kunder i 12 kommuner i Sør-Rogaland. Lyse har virksomhet over hele Norge, 1200 ansatte og omsatte for 7,7 milliarder kroner i 2017. Konsernets aksjonærer er 16 kommuner som benytter overskuddet fra virksomheten til kommunal velferdsproduksjon.