Multiconsult – VVS, maskin og prosess – Sommerjobb 2022

Hva kan du forvente av en sommerjobb/et sommerprogram i Multiconsult?

Målet med våre sommerjobber er å gjøre deg som student best mulig rustet for arbeidslivet og spennende karrieremuligheter hos oss. For at du skal få et positivt og riktig bilde av hvordan det er å jobbe i Multiconsult, legger vi hvert år ned stor innsats i å tilby spennende, utfordrende og relevante oppgaver i våre sommerengasjement.

Innenfor VVS, maskin og prosess utlyser vi for 2022 sommerjobber innen følgende fagområder og steder:

  • VVS (Oslo, Drammen, Bergen, Stord, Tromsø, Sandnes, Kristiansand)
  • Maskin og prosess (Oslo, Bodø)

Det vil også bli plukket ut studenter til sommerprogrammet Must Build fra dette fagområdet. Les mer om sommerprogrammet Must Build her.
Ønsker du å bli vurdert til sommerprogrammet kan du krysse av for dette i søknadsskjema.

Sommerjobben i Multiconsult er en unik mulighet til å bli bedre kjent med Multiconsult som arbeidsgiver, og hverdagen som rådgivende ingeniør. Her får du muligheten til å ta del i pågående oppdrag og fagrelevante oppgaver som forbereder deg til arbeidslivet. Dette kan innebærer alt fra prosjektering, analyse, tegninger og beregninger til befaring på byggeplass og kundemøter. Felles for alle oppgaver er at du vil dra nytte av kunnskapen til våre erfarne medarbeidere, samtidig som du vil få muligheten til å komme med nye perspektiver og ideer.

Gjennom sommeren vil det også bli arrangert sosiale aktiviteter der du får muligheten til å bli bedre kjent med andre sommerstudenter og kollegaene i avdelingen du tilhører.

 

Hva forventer vi av deg som sommerstudent?

Vi forventer ikke at du som sommerstudent skal kunne alt – vi er først og fremst opptatt av ditt potensiale. For at vi som selskap skal kunne utvikle oss er vi avhengig av nye perspektiver, derfor trenger vi deg som er faglig engasjert, nysgjerrig og som tør å utfordre etablerte standarder.

I Multiconsult verdsetter vi relasjonskompetanse på høyde med faglig kompetanse og tror at fremtidens rådgiver er like dyktig på kommunikasjon og samarbeid som på fag.

 

-SØK HER –